+45 70 70 20 89

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Menu
 

NGE Algestop

Produktinformation NGE Algestop

Produkt til fjernelse af algebelægninger.

Anvendelse:

Til fjernelse af alger på udendørs flader.

Brugsanvisning:

NGE Algestop bør mindst påføres i to lag, og ved stærkt sugende flader skal det andet lag først påføres, når det første lag er næsten tørt. Udlægning af NGS Algestop udføres normalt med højtryksrenser og som skum. Blanding 1:50 foreskrives, stærkere blanding har ingen hurtigere virkning på alger. For at overfladen kan tørre, bør temperaturen ikke være under 5° celsius. Fuldstændig udtørring af overfladen varer 2-4 timer, alt efter temperatur og luftfugtighed. Hvis der derefter skal foretages en bemaling af fladen, der er behandlet, bør overfladen være fuldstændig tør, før der arbejdes videre. Skulle der efter pålægning af NGS Algestop, der er udtørret, forekomme regn i normale mængder, og inden efterbehandling, skal overfladen kun være tør, før der males eller efterbehandles. Man bør altid afprøve, om NGE Algestop og efterbehandlingen kan arbejde sammen.

Egenskaber for produktet:

NGE Algestop er som koncentrat en tyktflydende klar vandopløsning. Er desinficerende og åben for dampdiffusion og UV-bestandig. Skal fortyndes 1:50. Holder ca. 1-2 år ved normal vejrbelastning.

Er der spørgsmål, henvises til Neis Innovation på telefon 70 70 20 89.

Vore informationer er baseret på forsøg, der har til hensigt at hjælpe brugeren til at finde bedst mulig produkt og arbejdsmetode. Da brugerens arbejdsforhold ligger uden for vor kontrol, kan vi ikke påtage os ansvaret for de resultater, der opnås ved produktets anvendelse. Oplysningerne i dette produktinformationsblad er retningsgivende typiske værdier, og er således ikke produktspecifikationer.

Dosering

Glat overflade:

2 gange 15ml/m2

Mellemporøs overflade:

2 gange 50ml/m2

Sugende overflade:

2 gange 100ml/m2

Den angivne dosering og retningslinjerne tilpasses efter eget forbrug.

25 års erfaring i udvikling og salg af kemikaliefri produkter