+45 70 70 20 89

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Menu
 

NGS 11 Permanentbeskyttelse

Produktinformation NGS 11

Beskyttelseslag / hinde til beskyttelse mod graffiti og anden farvebelastning.

Anvendelse:

Graffitibeskyttelse NGS 11 benyttes til beskyttelse mod graffiti på uden- og indendørs flader. Anvendes på hårde ikke-porøse overflader, hvor der ikke er krav til diffusionsåbenhed.

Brugsanvisning:

Den behandlede overflade skal først og fremmest rengøres for forurening, snavs og farverester. Dernæst skal overfladen være tør, og lufttemperaturen bør være mellem +5 og +30° celsius. NGS 11 påføres med fnugfri klud eller lignende i et tyndt lag (og kun et enkelt lag). For at overfladen kan tørre, bør temperaturen ikke være under 8° celsius, og den relative luftfugtighed bør ikke overstige 80%. Virkningen af beskyttelsen begynder 10-15 timer efter behandlingen og er fuld modstandsdygtig efter 5-7 døgn. Ved graffiti fjernes det uønskede hærværk med en mild graffitifjerner eller let rengøringsmiddel. Der kan også anvendes en højtryksrenser, hvor tryk og temperatur justeres efter behov. Anbefalet tryk mellem 40-100 bar og vandtemperatur mellem 40°-70° celsius. Anvend aldrig produktet i direkte sollys.

Blanding:

NGS 11 bruges koncentreret og leveres i 1-liter flasker.

Egenskaber for produktet:

Graffitibeskyttelsen NGS 11 er en klar 1-komponent væske, som danner en transparent hård overflade. Beskyttelsen er permanent og holder til gentagne afrensninger ved korrekt brug. NGS 11 bruges bl.a. på lakerede/malede overflader, aluminium, galvaniserede plader, postkasser, billetautomater og andre hårde overflader, hvor der ikke er krav til diffusionsåbenhed. Behandlingen kan i visse tilfælde friske den oprindelige farve op, så denne igen fremstår ny og pæn.

Er der spørgsmål, henvises til Neis Innovation på telefon 70 70 20 89.

Vore informationer er baseret på forsøg, der har til hensigt at hjælpe brugeren til at finde bedst mulig produkt og arbejdsmetode. Da brugerens arbejdsforhold ligger uden for vor kontrol, kan vi ikke påtage os ansvaret for de resultater, der opnås ved produktets anvendelse. Oplysningerne i dette produktinformationsblad er retningsgivende typiske værdier, og er således ikke produktspecifikationer.

Dosering

Anvendes koncentreret.

Rækkeevne er 50-70 m2 pr. liter.

2 gange 100-150ml/m2

Den angivne dosering og retningslinjerne tilpasses efter eget forbrug.

25 års erfaring i udvikling og salg af kemikaliefri produkter