+45 70 70 20 89

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Menu
 

NGS 3 Graffitibeskyttelse

Produktinformation NGS 3

Beskyttelseslag / hinde til beskyttelse mod graffiti og anden farvebelastning.

Anvendelse:

Graffitibeskyttelse NGS 3 benyttes til beskyttelse mod graffiti på uden- og indendørs flader. NGS 3 beskytter mod vejsalt, sur regn og udstødningsgasser.

Brugsanvisning:

Den behandlede overflade skal først og fremmest rengøres for forurening, voks, farverester osv. Derefter afdækkes vinduer, døre og rammer på passende vis. NGS 3 graffitibeskyttelsesmidlet påføres (med sprøjte eller rulle). Graffiti-beskyttelsen skal påføres i mindst to lag, og ved stærkt sugende flader skal det andet lag først påføres, når det første lag er tørt. Stærkt sugende flader bør inden behandling gøres våde. For at overfladen kan tørre, bør temperaturen ikke være under 8° celsius. Virkningen af beskyttelsen begynder 5-7 timer efter, at midlet er påført. Fuldstændig udtørring af overfladen varer 7-45 timer alt efter temperatur og luftfugtighed. Hvis en flade, der er beskyttet med NGS 3, renses, opløses beskyttelsen og bør så fornyes efter forskrifterne. Graffitibeskyttelse NGS 3 er på overflader transparent og nærmest usynlig.

Blanding:

Komponent A blandes i 10 l vand og omrøres. Herefter tilsættes komponent B under omrøring. Blandingen hviler ca. 5 min og omrøres på ny. Produktet er nu klar til brug.

Egenskaber for produktet:

Graffitibeskyttelsen NGS 3 er en tyndtflydende, mælkehvid vandopløsning af en akryl-saccharid-blanding. NGS 3 er biologisk nedbrydelig, åben for dampdiffusion og UV-bestandig. Kan fjernes uden problemer med varmt vand uden tilsætninger af nogen art. Holder ca. 3-5 år afhængig af belastning på facaden.

Er der spørgsmål, henvises til Neis Innovation på telefon 70 70 20 89.

Vore informationer er baseret på forsøg, der har til hensigt at hjælpe brugeren til at finde bedst mulig produkt og arbejdsmetode. Da brugerens arbejdsforhold ligger uden for vor kontrol, kan vi ikke påtage os ansvaret for de resultater, der opnås ved produktets anvendelse. Oplysningerne i dette produktinformationsblad er retningsgivende typiske værdier, og er således ikke produktspecifikationer.

Dosering

Glat overflade:

2 gange 75ml/m2

Mellemporøs overflade:

2 gange 100ml/m2

Sugende overflade:

2 gange 125ml/m2

Den angivne dosering og retningslinjerne tilpasses efter eget forbrug.

25 års erfaring i udvikling og salg af kemikaliefri produkter