+45 70 70 20 89

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Menu
 

NGS W1 t Grafittibeskyttelse

Produktinformation NGS W1 t

Beskyttelseslag / hinde til beskyttelse mod graffiti og anden farvebelastning.

Anvendelse:

Graffitibeskyttelse NGS W1 t benyttes til beskyttelse mod graffiti på uden- og indendørs flader. NGS W1 t beskytter mod vejsalt, sur regn og udstødningsgasser.

Brugsanvisning:

Overfladen skal være tør og rengøres for forurening, voks, farverester osv. Derefter afdækkes vinduer, døre og rammer på passende vis. NGS W1 t graffiti-beskyttelsesmidlet påføres (med sprøjte eller rulle). Graffiti-beskyttelsen skal mindst påføres i to lag, og ved stærkt sugende flader skal det andet lag først påføres, når det første lag er tørt. For at overfladen kan tørre, bør temperaturen ikke være under 5° C. Virkningen af beskyttelsen begynder 5-7 timer efter, at midlet er påført. Fuldstændig udtørring af overfladen varer 7-45 timer alt efter temperatur og luftfugtighed. Hvis en overflade, der er beskyttet med NGS W1 t, renses, opløses beskyttelsen og bør så fornyes efter forskrifterne. Graffitibeskyttelse NGS W1 t er på overflader transparent og nærmest usynlig.

Egenskaber for produktet:

Graffitibeskyttelse NGS W1 t er en tyndtflydende, mælkehvid vand-opløsning baseret på syntetisk voks. NGS W1 t er biologisk nedbrydelig, åben for dampdiffusion og UV-bestandig. Kan fjernes uden problemer med varmt vand uden tilsætninger af nogen art. Holder ca. 4-5 år ved normal vejrbelastning.

Er der spørgsmål, henvises til Neis Innovation på telefon 70 70 20 89.

Vore informationer er baseret på forsøg, der har til hensigt at hjælpe brugeren til at finde bedst mulig produkt og arbejdsmetode. Da brugerens arbejdsforhold ligger uden for vor kontrol, kan vi ikke påtage os ansvaret for de resultater, der opnås ved produktets anvendelse. Oplysningerne i dette produktinformationsblad er retningsgivende typiske værdier, og er således ikke produktspecifikationer.

Dosering

Glat overflade:

2 gange 15ml/m2

Mellemporøs overflade:

2 gange 50-100ml/m2

Sugende overflade:

2 gange 100-150ml/m2

Den angivne dosering og retningslinjerne tilpasses efter eget forbrug.

25 års erfaring i udvikling og salg af kemikaliefri produkter